callcenter-dna-2.jpg
 
 

Wij helpen u van A tot Z

 
 
 

De DNA Services-formule is dé franchise formule voor de zelfstandige callcenter ondernemer.

 
 

Wij helpen u van A tot Z. Om optimaal in te spelen op de markt, werkt DNA Service Point samen met meerdere energieleveranciers. DNA Service Point werkt samen met de 14 grootste energieleveranciers zodat u altijd een energiecontract op maat kunt aanbieden voor uw klanten, zowel een consumentencontract alsmede een zakelijk contract. Lokaal ondernemerschap met een goed netwerk aan callcenters agents wordt sterk gestimuleerd. In combinatie met een coachende wijze van leidinggeven en een commerciële instelling maakt u het verschil.  

Als specialist op het gebied van energie, richt u zich op het geven van passend advies en goede service aan de klant. In 2016 is het concept geïntroduceerd. Met meerdere samenwerkingspartners wordt er sterke groei gerealiseerd. Om de groei kracht bij te zetten is DNA Service Point op zoek naar enthousiaste franchisenemers. Met een lage investering kunt u starten met 5 tot 10 callcenters agents en verdient u vanaf de eerste maand geld.

 
advies-dna.jpg

Intensieve begeleiding

Als franchisenemer krijgt u intensieve begeleiding om een succes van uw onderneming te maken. U wordt geadviseerd over een goede bedrijfsvoering.

 

Er wordt onder andere gelet op omzetontwikkeling, kwaliteit gesprekken en personeelsvraagstukken. Belangrijke elementen zoals goede leads en aantrekkelijke vergoedingen van energieleveranciers zullen niet ontbreken. Wij helpen u van A tot Z om uw eigen onderneming op te zetten.

 

Interesse om te ondernemen bij DNA Services?

Vraag dan meer informatie aan >